Llogar el recinte

Un espai polivalent apte per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

Més informació

Properes fires i esdeveniments

Consulta l'agenda d'activitats i esdeveniments a Fira Sabadell

Més informació

II Fira de la Formació Professional

Servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social

 

Amb l’objectiu de fer arribar al conjunt de la ciutadania tota l’oferta de Formació Professional a Sabadell i de reforçar alhora l’orientació acadèmica i professional per a totes les edats, l’Ajuntament impulsa els propers 1, 2 i 3 de març la segona edició de la Fira de la Formació Professional.

L’esdeveniment arriba per consolidar la promoció de la formació professional com una oferta de qualitat entre els estudis postobligatoris. Alhora la Fira de la Formació Professional serà un punt de trobada amb els centres de formació de les diferents famílies professionals i les empreses i un lloc idoni on assessorar-nos sobre els diferents itineraris formatius i professionals. Recordeu, tingueu l’edat que tingueu, sigueu treballadors o treballadores en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la vostra carrera formativa i professional i el vostre interès vocacional, els orientadors locals us podran assessorar. 

L’accés a la fira serà lliure a les diverses zones d’exposició i amb inscripció prèvia (gratuïta) a la majoria de les xerrades i tallers.

 
On es realitza: Nau central

Data inici: 01/03/2018

Data final: 03/03/2018

Horari: Dijous 1 de març de i divendres 2 de març, de 9 a 14 i de 16 a 19 h. Dissabte, 3 de març : de 10:30 a 13:30h. 

Més informació:

ImprimeixCorreu-e

3, 2, 1... rodem?

Tarifes 2019

Catàleg

Visita virtual

Apropa't a l'FP

20-23 febrer 

3a edició de la Fira de la Formació Professional arriba per tercer any consecutiu a Fira Sabadell entre el 20 i el 23 de febrer de 2019.

+ INFO

Fira de la Mobilitat Sostenible

4, 5 i 6 d'abril

1 edició d'una Fira adreçada tant al públic tècnic com al general amb les últimes tendències del mercat de les noves energies.

+ INFO

26è Congrés de Fires

novembre de 2019

Sabadell acollirà l'any 2019 el 26è Congrés de Fires de Catalunya organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC).

+ INFO