FIRACASA Vallès 2018

FIRACASA Vallès 2018

Vols comprar, vendre, llogar o reformar casa teva?

FIRACASA Vallès 2018 és l'esdeveniment firal més important de la compra-venda i reforma de l'habitatge. 

Visita FIRACASA a Sabadell el cap de setmana del 30 de novembre al 2 de desembre i trobaràs l'oferta més completa del mercat immobiliari en un sol lloc: més de 80 expositors, més de 3000 habitatges exposats i més de 3000 visitants. 

A FIRACASA els millors professionals de sector ofereixen les millors oportunitats en habitatges nous i de segona mà perquè trobis la teva vivenda ideal. Si el que necessites és rehabilitar casa teva, constructors i reformistes també hi seran presents perquè donis a casa teva el plus de confort que necessites o el valor afegit necessari per a la seva venda o lloguer. O si el que vols és construir la casa dels teus somnis, aquí podràs trobar tots els serveis per convertir aquest somni en realitat. I si necessites assessorament financer, també hi trobaràs les principals empreses del sector, les quals t'aconsellaran la millor opció de finançament.

Trobaràs FIRACASA a Fira de Sabadell (Plaça de la Sardana, 7), a tocar de la Gran Via, de les principals estacions de ferrocarril (RENFE i FGC) i de l'estació d'autobusos. 

Per assistir-hi, pots imprimir el formulari d'inscripció i descarregar les teves entrades gratis!

On es realitza: nau central

Horaris:

  • 30/11/2018, de 14 a 20 h
  • 1/12/2018, de 10 a 20h
  • 2/12/2018, de 10 a 20h

Web oficial: www.feriacasa.com/