II Fira de la Formació Professional

Fira de la Formació Professional

Amb l’objectiu de fer arribar al conjunt de la ciutadania tota l’oferta de Formació Professional a Sabadell i de reforçar alhora l’orientació acadèmica i professional per a totes les edats, l’Ajuntament impulsa els propers 1, 2 i 3 de març la segona edició de la Fira de la Formació Professional.

L’esdeveniment arriba per consolidar la promoció de la formació professional com una oferta de qualitat entre els estudis postobligatoris. Alhora la Fira de la Formació Professional serà un punt de trobada amb els centres de formació de les diferents famílies professionals i les empreses i un lloc idoni on assessorar-nos sobre els diferents itineraris formatius i professionals. Recordeu, tingueu l’edat que tingueu, sigueu treballadors o treballadores en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la vostra carrera formativa i professional i el vostre interès vocacional, els orientadors locals us podran assessorar. 

L’accés a la fira serà lliure a les diverses zones d’exposició i amb inscripció prèvia (gratuïta) a la majoria de les xerrades i tallers.

On es realitza: Nau central

Data inici: 01/03/2018

Data final: 03/03/2018

Horari: Dijous 1 de març de i divendres 2 de març, de 9 a 14 i de 16 a 19 h. Dissabte, 3 de març : de 10:30 a 13:30h. 

Més informació: